Prins Lars I en Prinses Jenny nieuw Prinsenpaar van de Vlikkestaekers Ospel

//Prins Lars I en Prinses Jenny nieuw Prinsenpaar van de Vlikkestaekers Ospel

Prins Lars I en Prinses Jenny nieuw Prinsenpaar van de Vlikkestaekers Ospel

In een volle zaal van Hotel & Eetk’fee De Vlik in Ospel zijn zaterdagavond 25 november 2023 de 28-jarige Lars Feijen en zijn 26-jarige Jenny uitgeroepen als het nieuwe Prinsenpaar van de Vlikkestaekers uit Ospel. Lars is de 52e Prins van de Vlikkestaekers en zal als Prîns Lars I dit jaar vooropgaan.

Lars en Jenny zijn woonachtig aan de Casseweg in Ospel met hun twee katten Pommetje en Keesje. In het dagelijks leven is Lars internationaal machinebouwer in de glastuinbouw bij Next Handling Solutions in Asten. Jenny is 4 dagen per week werkzaam in het onderwijs als onderwijsassistente. Daarnaast runt ze nog haar eigen nagelsalon. In hun vrije tijd hobbyen Lars en Jenny graag in en rond het huis. Zij zijn beiden mede-organisatoren van het jaarlijkse feestweekend van Jong Nederland Ospel. Lars is voorzitten van Jong Nederland Ospel, leider van de Flapdrollen en de 40+ groep. Hij presenteert al enkele jaren de bonte middag voor de jeugd bij de Vlikkestaekers en als er dan nog tijd over is gaat hij af en toe een pilsje drinken bij café De Prins in Ospel. Bij deze laatste fungeert hij tevens als Technische Dienst.

Lars is de vijfde Prinselijke Hoogheid binnen zijn familie aan vaderskant. Maar ook Jenny zit “Vastelaovendj vere” in het bloed. Haar ouders waren eerder Prinsenpaar bij Vastelaovendjvereiniging De Bengels in Nederweert-West. Lars en Jenny hebben de orde van “’t Pluumke” ingesteld en ze zullen regeren onder het motto:

Van kleins aaf aan mer eîne wîns, Vlikke Prîns!

Op zondagmiddag 26 november 2023 zullen Lars en Jenny worden ontgroend vanaf 16:00 uur in de kleine zaal van Hotel & Eetk’fee De Vlik in Ospel. Hun receptie houden zij op zondagmiddag 14 januari 2024 vanaf 13:00 uur eveneens bij Hotel & Eetk’fee De Vlik. Voor beide activiteiten is iedereen van harte uitgenodigd.

2023-11-27T16:49:11+00:00 maandag, 27 november, 2023|