Wie wordt hét Vastelaovendj gezicht van het Weerterland?

//Wie wordt hét Vastelaovendj gezicht van het Weerterland?

Wie wordt hét Vastelaovendj gezicht van het Weerterland?

Trek je gekste Vastelaovendj pekske uit de kast, creëer je mooiste creatie met kwast en schminck, en wordt hét Vastelaovendj gezicht van het Weerterland!  Dit jaar gaan we een unieke Vastelaovendj tegenmoet waarvan we ondanks alle beperkingen toch een onvergetelijk (digitaal) feest maken.

Vastelaovendj gezicht van 2021

De verkiezing van hét Vastelaovendj gezicht geeft deze Vastelaovendj letter en figuurlijk een gezicht! Iedereen kan meedoen! Maak een foto van jezelf, van je huishouden of van vrienden volledig uitgedost in Vastelaovendj kostuum en laat zien hoe jullie dit jaar Vastelaovendj vieren. 
Deel deze foto met verhaal op facebook met de hashtag #vvweerterland. Geen facebook? Mail de foto en verhaal dan naar info@vvweerterland.nl. Meedoen kan uiterlijk tot woensdag 3 februari 2021.

Een jury bestaande uit een aantal Vastelaovendj prinsen 2020 uit het Weerterland kiest acht ‘gezichten’ uit de inzendingen. De Vastelaovendj vierders kiezen uiteindelijk via facebook wie zich hét Vastelaovendj gezicht Weerterland 2021 mag noemen. Vanaf vrijdag 5 februari worden op de facebookpagina van vvweerterland.nl (vastelaovendj verbingtj) een kwart-, halve- en finaleronde georganiseerd. Op donderdag 11 februari vindt de finale plaats en weten we wie de titel mag dragen. Naast de eer maken de deelnemers kans op een mooi prijzenpakket bomvol producten uit het Weerterland.

Vastelaovendj levend houden op de website vvweerterland.nl
Om het Vastelaovendj gevoel levend te houden en de Vastelaovendj verenigingen in het Weerterland te steunen is serviceclub Rotary Weert land van Horne het initiatief vastelaovendj verbingtj (vvweerterland.nl) gestart. Het “Vastelaovendj gezicht Weerterland 2021” is een van de activiteiten om het Vastelaovendj gevoel te delen. Naast deze verkiezing heeft de serviceclub in samenwerking met de Vastelaovendj verenigingen in het Weerterland de website vvweerterland.nl gelanceerd. Dit “Platform van Plezeer” biedt de bezoekers een groot aanbod aan Vastelaovend activiteiten. Denk hierbij aan video’s van oude bonte avonden, optredens, optochten, etc. Maar je vindt er ook nieuwe (nog niet eerder getoonde) video’s van Vastelaovendj artiesten of andere leuke optredensVvweerterland.nl is een soort Netflix voor de Vastelaovendj! Een verzamelplaats voor de leukste Vastelaovendj inhoud. Lekker makkelijk en overzichtelijk op één plek. 

Bron: Nederweert24
Afbeelding: Schilderij Hans Corstjens

2021-01-25T20:28:18+00:00 maandag, 25 januari, 2021|