Rommelroute

/Rommelroute
Rommelroute 2023-07-29T14:21:49+00:00

ROMMELROUTE/KOFFERBAKVERKOOP OSPEL

ZONDAG 10 SEPTEMBER 2023

De Rommelroute/ Kofferbakverkoop Ospel wordt gehouden op

Zondag 10 september 2023.

De inschrijving begint nu

Inschrijven kan t/m 3 september

 

Op deze site kun je alles vinden wat met de Rommelroute/ Kofferbakverkoop Ospel te maken heeft. Zo kun je je hier aanmelden, deelnemersinfo vinden, maar ook kunnen onze bezoekers de lijst met deelnemers en een plattegrond vinden. (zelf uit te printen)

Dus meld je aan of kom kijken op zondag 10 september 2023 van 10.00 tot 15.00 uur! En vergeet onze Facebookpagina en het evenement daarop niet te liken en delen! Hoe meer aandacht op Facebook, hoe meer potentiële kopers we met zijn allen bereiken.

Voor mensen buiten Ospel is er de mogelijkheid om met hun spullen op het veld te gaan zitten. Deze wordt gehouden op het speelveldje bij Handboog Wilhelmina.

Deze is bereikbaar via Pastoor Vullersstraat 38a in Ospel 

Wil je gebruik maken van deze plek of zit je op het thuisadres, geef dit dan aan bij de opmerkingen op het aanmeld formulier. Geef ook aan of je met auto, auto met aanhanger, bus of bus met aanhanger komt.

Wees snel want VOL=VOL

Je krijgt je plek aangewezen ter plaatse.
Dus zorg dat je op tijd aanwezig bent.

Je aanmelding voor de plek op het veld is pas definitief als je een bevestigingsmail hebt ontvangen en dan mag je de aanbetaling  van €3,00 overmaken zodat je zeker bent van je plaats, het resterende bedrag wordt afgerekend op het veld.

Zit je op je thuisadres dan is deze pas definitief als het inschrijfgeld is ontvangen en een bevestigingsmail hebt ontvangen en je komt op de deelnemerslijst op de site die je zelf kunt uitprinten.