Prins Maurice I en prinses Emmy

//Prins Maurice I en prinses Emmy

Prins Maurice I en prinses Emmy

Op zaterdag 9 januari is de 28-jarige Maurice Geuns uitgeroepen tot prins Maurice I van de Vlikkestaekers. Samen met prinses Emmy (26) zal hij dit jaar regeren vanuit Vlikke-palieës het Peeljuweel. Prins Maurice I en prinses Emmy hebben de orde van ’t Fieëstverke ingesteld. Het devies luidt: “Deze vastelaovundj neet as bag of prul op jak, mer as prinsepaar vanne Vlikke: volle bak!!”

In december won Maurice met de groep Dao Geuns, geheel bestaande uit neven van de familie Geuns, nog het liedjesfestival in Ospel. Maurice is de oudste van de drie kinderen van de familie Geuns-Scheffers. Ook Emmy is muzikaal en doet al sinds haar 14e mee aan  de liedjesavond in Nederweert-Eind, dit jaar voor de 9e keer. Maurice en Emmy zijn lid bij respectievelijk V.V. de Baggesnoete en V.V. de Prulle-Joekels. Op sportief gebied is Maurice actief bij voetbalvereniging RKSVO, zaalvoetbalvereniging ’t Brökske en als bestuurslid van Stichting Tour d’Oospel. In het dagelijks leven is Maurice werkzaam als internal accountmanager bij Euramax in Roermond en Emmy binnen de gehandicaptenzorg bij PSW in Nederweert.

Op zondag 31 januari vanaf 13.00 uur is iedereen welkom om prins Maurice I en prinses Emmy te feliciteren in het Peeljuweel.

2016-01-10T00:38:36+00:00 zondag, 10 januari, 2016|