Prins Luuk I en Prinses Nanna zijn het 10e prinsenpaar van de Jong Vlikke

//Prins Luuk I en Prinses Nanna zijn het 10e prinsenpaar van de Jong Vlikke

Prins Luuk I en Prinses Nanna zijn het 10e prinsenpaar van de Jong Vlikke

Zondagmiddag zijn in een ‘uitverkocht’ Hotel en EetK’fee De Vlik in Ospel, Luuk Loijen (zoon van Frank en Angela Loijen) en Nanna Koolen (dochter van Ron en Marianne Koolen) uitgeroepen tot 10e jeugdprinsenpaar van de Jong Vlikke.

Prinsenpaar van de Jong Vlikke

Prins Luuk I en zijn prinses Nanna zullen samen met de adjudanten Sef en Lotte, de raad van elf en de vrienden van de Vlik voorop gaan in de “jeugdvastelaovendj op Doospel” en volgen ze “Zomerprinsenpaar” Sep I en Liv op.

Prins Luuk woont samen met zijn ouders, zus Suus en oud jeugdprins Lars I op de Kruisvennendijk in Ospel. Zijn hobby’s zijn skiën, crossen met de quad en pap helpen op de boerderij
Prinses Nanna woont met haar ouders en broer Raf op de Stad en haar hobby’s zijn op vakantie gaan, lezen, met vriendinnen afspreken, tiktokken en diamond painting.
Zowel Luuk als Nanna voetballen bij RKSVO en vieren uiteraard graag ‘vastelaovendj‘, maar er is ook een groot verschil. Luuk staat graag vroeg op en Nanna ligt lekker lang in bed. Vandaar dat ze de orde van de “Te gekke tiêd” hebben ingesteld.
Samen zullen ze regeren over het Vlikkeland met de spreuk:

“Vreug of laat oet de vaere, laotj os bî-j de Vlik mer gewaere!”

2022-02-21T20:01:41+00:00 zondag, 13 februari, 2022|