Prins Joost I en Prinses Nikee nieuw prinsenpaar van de Vlikkestaekers Ospel

//Prins Joost I en Prinses Nikee nieuw prinsenpaar van de Vlikkestaekers Ospel

Prins Joost I en Prinses Nikee nieuw prinsenpaar van de Vlikkestaekers Ospel

In een bomvol Peeljuweel in Ospel zijn zaterdagavond 13 januari 2018 de 23-jarige Joost Stienen en de 19-jarige Nikee Geuns uitgeroepen als het nieuwe prinsenpaar van de Vlikkestaekers uit Ospel. Joost is de 48e prins van de Vlikkestaekers en zal als Prîns Joost I dit jaar voorop gaan.

Joost is net afgestudeerd als Master of Finance en op 2 januari jl. begonnen als financieel consultant bij Pragmatics in Eindhoven. Met zijn vriendengroep de “Memmels” bouwt Joost al jaren grote praalwagens waarmee ze deelnemen aan de Ospelse vastelaovundjoptocht. Daarnaast doet hij al jaren mee aan de bonte avonden van de Vlikkestaekers met de groep “De linker en de rechter en co”. De verdere hobby’s van Joost zijn voetballen en tennissen en is hij lid van de afkickgroep van Jong Nederland. Hij is bestuurslid van tennisvereniging Meulenslag en Tour D’Oospel. Nikee doet de directiesecretaresse-opleiding aan het Gilde in Weert. Voor die opleiding loopt ze momenteel stage bij Exitable in Weert. Haar grote passie is kunstschaatsen.

Joost en Nikee hebben de orde van de “Memmels” ingesteld en zullen regeren onder het motto:

Met dit Prînsepaar vanne Memmels zi-j jae zeker laat thoês,
dit joar waerdj de vastelaovundj bî-j de Vlik ein groeët gekkehoês!!!

Op zondag 28 januari 2018 houden Prins Joost I en Prinses Nikee hun prinsenreceptie bij het Peeljuweel in Ospel. Iedereen is vanaf 13:00 welkom.

2018-01-14T01:16:00+00:00 zondag, 14 januari, 2018|