De Kerboêtegewoeëne Binnezitting

//De Kerboêtegewoeëne Binnezitting

De Kerboêtegewoeëne Binnezitting

Op vastelaovundjzondig 26 februari organiseren de Vlikkestaekers “De Kerboêtegewoeëne Binnezitting” in ‘t Peeljuweel te Ospel. Dit is een unieke vastelaovendjbrunch, die dit jaar voor het eerst wordt georganiseerd. Dit ter vervanging van de “Boorebroeluft”.

Vanaf 12:30 uur staat er een uitgebreid brunchbuffet klaar met voor ieder wat wils. Deze brunch heeft vanzelfsprekend een feestelijk en ludiek karakter. Naast het feit dat u kunt genieten van een heerlijk buffet wordt er tijdens deze middag ook voor het nodige entertainment gezorgd. Zo treden voor u op: Oze hoempa, schlagerwinnaars 3 Kieër Niks, LVK deelnemer Döbbel 3 en een surprise act.

Het Peeljuweel waar de Kerboêtegewoeëne Binnezitting gehouden wordt, is geopend vanaf 12:00 uur. Het officiële programma is om 16:00 uur afgelopen. Als entreebewijs, en dus toegang tot het buffet, zijn er voor deze middag polsbandjes te koop bij het Peeljuweel.  Tegen een aantrekkelijk tarief kunnen volwassenen voor €10,- en kinderen tot en met 12 jaar voor €5,- genieten van deze vasteloavendjbrunch. De  polsbandjes zijn vanaf 29 januari tot en met 22 februari te koop bij ‘t Peeljuweel. Volg de laatste ontwikkelingen via Facebook!

Tot dan!

2017-01-27T19:11:01+00:00